Familjen · Linus 1-2 år · Livet · Resa

Upplevelser i Åbo.

Borta bra men hemma bäst, heter det ju, men vi har haft en underbar trip till Åbo! Vi har plaskat, simmat, rutschat, hoppat och dykt många timmar. Ätit gott, njutit av familjetiden och träffat min fadder och hennes familj i deras fina hus!

Vägen ner gick hur bra som helst och vi hade en glad liten kille hela vägen till Åbo. Vi kom fram tidigare än planerat så vi hann ta en simtur och bekanta oss med hotellet. Senare avnjöt vi en god middag på O’Learys innan vi kröp till kojs. En riktigt lycklig kille slocknade snabbt i sin säng efter en lång dag!

IMG-20170406-WA0001

Fredag morgon, min favorit sysselsättning; intag av hotellfrukosten! Såå lyxigt med allt gott det bjuds på! Linus tycks gå i mammas fotspår, han öste in frukosten! Smörgås, grynost, äggröra, prinskorvar, kokat ägg, apelsin, you name it, allt slank ner i en rasande fart!

Förmiddagen tillbringades i bassängerna och som vårt lilla troll njöt! Efter lunchen somnade han genast så vi fick äta våra smarriga pizzor i lugn och ro. Sen bäddade vi ner honom i vagnen med lite varmare kläder och drog iväg på en liten promenad i Åbo stad. Tyvärr hade vi inte vädret på vår sida, som kärleken uttryckte sej: ”Ja, i Åbo blåser det motvind vart man än går!” Och jo, håller med för den där fredagen tycktes det vara så! Innan vi hann tillbaka till hotellet träffade vi också på en regnskur.. Men frisk luft fick vi och nya krafter att åter igen besöka bassängerna!

WP_20170407_14_32_37_Pro

Kvällen blev det igen middag på O’Learys med en aningen hängig lillkille. När vi kom upp på rummet var han jätte varm och tempen visade på över 38..  Så då var det dags att ta itu med sviterna efter MPR vaccinet. Efter lite medicin somnade han som en stock, sov hela natten och följande morgon var febern borta! Tacksam för att han slapp så lindrigt undan!

Efter en god frukost packade vi ihop och checkade ut för att börja söka oss mot en trevlig dag hos min fadder och hennes familj! Såå roligt att träffa dem och få umgås en stund, med god mat och kaffe förstås! Tack hörni för en fin dag!

Hemvägen gick smidigt men vårt lilla troll var väldigt sliten och sov korta knyckar hela vägen hem med matpaus i Kankaanpää. Väl hemma runt 22 tiden fick han springa av sej det värsta ”pittret” i benen innan han somnade skönt så jag och kärleken fick ta det lite lugnt hemma i soffan och uppdatera oss om situationen i Stockholm. Så hemskt och mina tankar går till de inblandade och hela Sverige.